Gå til hovedmeny

Natur og Fritid AS selger flere typer overvåkingskameraer for fugler og dyr. Her vil vi vise noen av disse i aksjon med live streaming/bilder. Hva vi viser vil variere litt i løpet av året og hva som er tilgjengelig og aktuelt. Har du et kamera som du har kjøpt hos oss og har live streaming eller intervallbilder på nettet vil vi gjerne ha ditt kamera her også.

Kattugle - kamera

Klikk på bildet for live stream

Dette kamera er et Overvåkings kamera kit, Farge HR kamerakit m/infrarød nattfunksjon som er koplet til PC ved hjelp av en PC tilkobling for kamerakit, Video til USB adapter (XP/Vista/Win 7/Win 8 og Mac).

Kamera er lokalisert på Nesodden.

Du finner livestream fra kamera her: Uglekamera
 
Meisekassekamera

Klikk på bildet for live stream

Dette kamera er et Overvåkings kamera kit, Farge HR kamerakit m/infrarød nattfunksjon som er koplet til PC ved hjelp av en PC tilkobling for kamerakit, Video til USB adapter (XP/Vista/Win 7/Win 8 og Mac).

Kamera er lokalisert på Karmøy.

Du finner livestream fra kamera her: Meisekassekamera

Vi har flere forskjellige typer kameraer i vår nettbutikk www.naturogfritid.no. Dette er fuglekassekamerakit, overvåkingskamera, feltkamera (wildlife), viltkamera, undervannskamera for hagedammer med mer.

Natur og Fritid AS leverer alt utstyret du trenger for å vise kameraet på din PC. Det eneste du må ha i tillegg er eventuell programvare for å streame dette på internett. Det finnes mange programmer der ute som gjør denne jobben glimrende. Vi har brukt er som heter AbelCam til våre presentasjoner. Dette har dessverre ikke støtte for å streame lyd, men det får du inn på din PC eller TV. Som sagt så finnes det mange flere programmer tilgjengelig som også kanskje er bedre.

NB! Kameraene kan til tider være ute av drift av ulike årsaker!

Fuglekassekamera opptak


Dette er et opptak fra et av våre fuglekassekameraer i en uglekasse. Følg med i fuglekassen din og se fuglene bygge reir, legge egg og ungene vokse opp mens foreldrene mater de. Dette får du rett inn i din stue på TV-en eller på PC ved bruk av PC-tilkopling.

Dette er et opptak fra et av våre fuglekassekameraer. Følg med i fuglekassen din og se fuglene bygge reir, legge egg og ungene vokse opp mens foreldrene mater de. Dette får du rett inn i din stue på TV-en eller på PC ved bruk av PC-tilkopling.

Her er en grønnspett på en maurtue. Dette er filmet med et foringsplasskamera. Dette brukes normalt på en foringsplass for å følge med på alle fuglene som er på foringsbrettet. Dette får du rett inn i din stue på TV-en eller på PC ved bruk av PC-tilkopling.